Online services

Bij Online services kunt u 24 uur per dag gemakkelijk en snel afspraken bij uw arts maken en medicatie aanvragen. Met uw eigen account logt u veilig in en hoeft u niet elke keer opnieuw uw gegevens in te voeren.

Receptservice

Vraag recepten direct uit uw medicatielijst aan en ontvang herinneringen indien u uw medicatie opnieuw nodig heeft.

Webagenda


Bekijk de lege plekken in de agenda van uw arts en boek een afspraak op het moment dat het u uitkomt.

De procedure

Om toegang te krijgen tot deze online services moet u zich eerst registreren. Hiervoor dient u enkele persoonlijke gegevens in te vullen. Als wij uw aanmelding ontvangen hebben zullen wij contact met u opnemen om uw identiteit te controleren om zo zeker te zijn van een juiste koppeling.

In principe zal de assistente u bellen. Mochten wij u echter niet kunnen bereiken sturen wij u een mail met daarin het verzoek tot verstrekken van aanvullende informatie. Als deze procedure is afgerond zullen we de koppeling tot stand brengen en kunt u gebruik gaan maken de webagenda en/of de receptservice door in te loggen via onderstaande link.

Uw huisarts zal zorgen dat die medicatie die geschikt wordt geacht om op deze wijze te kunnen herhalen toegankelijk wordt via de online receptservice. Het kan dus zijn dat niet alle medicatie die u (ooit) gebruik heeft, online herhaald kunnen worden Er wordt gebruik gemaakt van sessiecodes. Dit zijn beveiligingscodes die bij inloggen naar uw unieke e-mailadres worden verzonden. LET OP! Als gevraagd wordt naar de code, sluit dan uw scherm NIET af, haal uw code via e-mail op en voer de code in. Als u het scherm wel afsluit dient u opnieuw een andere (nieuwe sessie)code in te voeren.

Wij hopen met deze online diensten voor u een waardevolle aanvulling te bieden op onze dienstverlening

Hier kunt u op Online services inloggen.

 

Vanaf nu zijn de online diensten van onze praktijk ook via een app beschikbaar: de Uw Zorg online app. Zo kunt u nog makkelijker via uw smartphone of tablet met ons communiceren. Download de Uw Zorg online app in de App Store (iOS) of Google Play (Android). Meer weten? Bekijk de informatiepagina