Spreekuren

De assistente is de eerste die u te woord staat wanneer u met de praktijk belt. Ze maakt afspraken voor het spreekuur, de huisbezoeken en het telefonisch spreekuur. Zij weet het antwoord op veel praktische vragen, bijvoorbeeld over verwijzingen en recepten.

Voor het spreekuur moet u altijd vooraf een afspraak maken.

Bij het maken van een afspraak kan de assistente vragen naar de reden van uw contact. Ze is daartoe opgeleid en doet dat om zo goed mogelijk een inschatting te maken van de aard en spoedeisendheid van uw eventuele klachten. De assistente is (net als de huisarts) verplicht om vertrouwelijk met uw informatie om te gaan. Als u de reden van uw afspraak niet met haar wilt delen kunt u dat aan haar zeggen, zij zal de afspraak dan maken.

Meer tijd nodig?

De afspraak wordt voor 10 min gemaakt. Heeft u meerdere klachten of vragen? Geef het aan bij het maken van de afspraak, dan we kunnen er rekening mee houden in onze agenda.

Er zijn vier artsen werkzaam in de praktijk. Mocht uw huisarts afwezig zijn en het probleem is zodanig dat het niet kan wachten dan krijgt u een afspraak bij één van de andere artsen.

Om een afspraak te maken voor het spreekuur kunt u tussen 8.00 uur en 12.30 uur en tussen 13.30 uur en 17.00 uur bellen.

U kunt ook digitaal een afpraak maken op de "digitale agenda"

Hoe u een afspraak kunt maken klik hier.

Spreekuur huisartsen

Het regulier spreekuur van de huisartsen is in de regel alleen 's morgens. Wilt u een afspraak voor dezelfde dag belt u 's morgens vóór 10 uur.

Voor spoedgevallen kunt u de hele dag terecht.

Spreekuur assistentes en praktijkondersteuners

De assistentes hebben ook een eigen spreekuur. U kunt bij hen terecht voor bijvoorbeeld injecties, wratten aanstippen etc... ( zie lab onderzoeken en verrichtingen; speciale onderzoeken )

Telefonisch overleg

Tussen 8.00 en 12.30 uur en tussen 13.30 en 17.00 uur kunt u telefonisch overleg aanvragen bij de assistente. Zij zal vragen waar over het gaat en in veel gevallen zal zij uw vraag kunnen beantwoorden. In overige gevallen zal zij uw gegevens noteren zodat de huisarts u kan terugbellen.